DOAR 30 DE SECUNDE PENTRU UN PAR DE INVIDIAT !

Hair Max Empire

Confidentialitate

Securitatea datelor personale
Va informam ca, in conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, informatiile referitoare la numele, numarul de telefon, adresa de e-maill sau adresa dumneavoastra vor fi inregistrate in baza noastra de date. Scopul colectarii acestor informatii consta in: a va informa cu privire la starea comenzilor dumneavoastra, a va usura procesul de comanda prin intermediul contului de client, activitati de promovare si evaluare a bunurilor si serviciilor, activitati de marketing si publicitate, activitati de cercetare de piata, monitorizare si statistica a comportamentului clientilor.

Prin completarea formularului de creare cont si/sau finalizare comanda Cumparatorul declara si este de acord ca datele completate sa fie salvate in baza de date a Luiza Essence Line SRL si da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate, prelucrate si transmise de catre Luiza Essence Line SRL catre partenerii sai (procesatori de plati, firme de transport, agentii de marketing si publicitate…), atat in tara cat si in strainatate.
Luiza Essence Line SRL este operator de date personale inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 31457.
Luiza Essence Line SRL aplica masuri de securitate stricte pentru protejarea datelor gestionate, precum si pentru a ne asigura ca aceste date nu sunt pierdute, expuse, alterate sau folosite in alte scopuri decat cele normale. Luiza Essence Line SRL garanteaza ca datele personale si de abonati nu vor fi vandute niciunei terte parti. La inchiderea contului, in termen de 10 zile, toate informatiile asociate acestuia vor fi sterse din baza de date, utilizatorul primind in acest sens un ultim e-mail.
In baza unui e-mail trimis catre contact@empirehair.ro va puteti exercita in mod gratuit dreptul pentru o solicitare pe an in vederea confrmarii faptului ca datele personale furnizate de dumneavoastra sunt sau nu sunt prelucrate de Luiza Essence Line SRL. Puteti cere rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte, precum si notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Newsletter
In cadrul profilului sau de membru www.empirehair.ro, un utilizator poate sa opteze pentru primirea newsletterelor www.empirehair.ro. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, www.empirehair.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Prin abonarea la newsletterele empirehair.ro, utilizatorul isi manifesta expres acordul de a primi pe langa newsletterele periodice, notificari din partea empirehair.ro cu privire la noile facilitati si servicii lansate.
Informatiile personale colectate de empirehair.ro sunt folosite pentru livrarea continutului newsletter-ului personalizat (Nume, Prenume, Email). Aditional sunt colectate informatii statistice despre: numarul de deschideri al unui newsletter – numarul de click-uri pentru fiecare link din newsletter. Fiecare membru, care a optat pentru primirea newsletterelor este adaugat automat in lista utilizatorilor ce vor primi newslettere. Fiecare email primit contine informatii clare pentru dezabonare. Dezabonarea se efectueaza in momentul in care utilizatorul da click pe link-ul unsubscribe, apoi modificarile operandu-se instant in baza de date. Dupa ce un utilizator se dezaboneaza, nu va mai primi nici un newsletter din partea www.empirehair.ro, decat in cazul in care opteaza, din nou pentru abonare.
Pentru imbunatatirea calitatii serviciilor noastre, urmarim activitatea utilizatorilor si prin sistemele Google Analytics respectiv Google AdWords. Aceste sisteme ne furnizeaza doar date statistice fara a furniza informatii privind identitatea vizitatorilor. Interactiunea cu sistemele enumerate mai sus nu presupune furnizarea din partea noastra a datelor cu caracter personal.